top of page

Új júliusi nyitvatartás, kertmozi, gyerekprogramok

Júliusban debütál új, hosszabb nyitvatartásunk. Most már minden nap 8 és 20 óra között várunk benneteket, és labdázni is 20 óráig lehet. Az órarendünket a meleghez szabtuk, ezért több foglalkozás más időpontban kezdődik. Például a tai chi és a mondókázás előbb, a jóga és a kosárlabda edzés pedig később, hogy ne legyen olyan égető a nap. Illetve az közösségi kertben is lehet fontos, hogy ilyen nagy melegben korán és későn is tudjanak locsolni a magaságyás gazdák.


Több új programmal is készülünk, mint például a várva várt kertmozi, amiből két alkalom is lesz a hónapban, a konkrét filmek listájával hamarosan jelentkezünk. Júniusban nagyon népszerű volt a üvegmozaik készítés, ezért Balogh Mónikát ismét elhívtuk, hogy tartson egy foglalkozást. Most üvegmágnest és fülbevalót lehet majd vele készíteni július 21-én 15 órától. Részletekkel hamarosan jelentkezünk, addig is íme a friss-ropogós júliusi órarend:



Grilleznél vagy sportpályát foglalnál? 

Mindkettőre van lehetőség! Két grillünk van, amit le tudtok foglalni, mi adjuk a grillt, a többit a foglaló hozza. Ha szeretnétek foglalni kérjük írjatok az info@dankoudvar.hu címre, ahol közösségi munkásainkkal tudjátok leegyeztetni a részleteket.

Napi programajánlókért csatlakozz a Dankó udvar barátai Facebook-csoporthoz. Hírlevelünkre a dankoudvar.hu/hirlevel oldalon lehet feliratkozni, ebben mindig elküldjük épp aktuális eseményeinket!


Comentarios


bottom of page